beställningen på väg, i Örebro ..

Beställningen är på g, kom till Örebro inatt och förhoppningsvis skickas det vidare idag =) .. Sitter och käkar frulle nu, blev lite lätt bara .. Macka & mjölk liksom .. Mjölk ä jävligt gott asså =) Ska snart ner till stan och fixa lite stuff, ska klippa mig också =) ska bli gött och få lite förändring på "huvvet" liksom haha .. Familjen kommer hem ikväll också (de har varit i Stockholm), ska bli kul och träffa de igen =)

Men nu måste jag kila så jag hinner .. Ha de gött, Ciao ;)

Hockeylattjande .. Fika hos Emmy .. Beställning =)

Dagen började med lite hockeylattjande i Arenan, va riktigt gött att få på sig grillorna igen och höra skären i isen =) .. E nog en av de bästa känslorna =) .. Jag och brorsan lira i några timmar och sen drog vi hem och käka .. Efter det så drog jag hem till Emmy och fika lite, va trevligt och kul att träffa henne igen .. Får hoppas det blir som du sa Emmy, vore riktigt kul iaf =)

Nu sitter jag hemma iaf och har precis slängt iväg en beställning från Dustin =) .. Skulle ta ca 1-2 dagar att få hem det så ni får klura lite på vad det kan vara hehe =) .. Kanske ska man ge er en ledtråd? hmm, det är något tekniskt! =) haha ..

Har även beställt lite förstorningar av mina bilder som jag ska sätta upp i lägenheten och ena bilden kom idag, blev riktigt nöjd med den =) Hoppas de andra bilderna hinner komma innan jag åker hem till Karlstad så jag kan ta med de hem .. Imorgon ska jag nog en sväng till Mikael i huset iaf, hjälpa till lite med att lägga plattor och kanske byta klädsel i deras bil. Får se vad han har tänkt sig .. Nu blir det lite slappandes vid tv'n och läsa lite bloggar, trevligt trevligt =) Ha en underbar kväll allihopa!

Optimisten ser en möjlighet i varje problem.
Pessimisten ser ett problem i varje möjlighet.





Foto: Pontus Karlsson


Michael Jacksonfeber =)

Har fått Michael Jacksonfeber haha .. Sitter och lyssnar massa på honom nu men kan nog inte säga att någon låt är bättre än den andra, känns som att de är riktigt grymma allihopa verkligen =) Fast "Beat It" har nog spelats mest ikväll =)


Off to go ..

I´m off to go .. I´ll talk to you later!



En salig blandning ..

Ehm .. Innebandy igår, gick helt okey och vi vann med 5-3 mot serieettan =) Kände att jag saknat det massor, hade sjukt kul i mål och va så skönt och göra räddningar =) .. Håller på och kollar upp med innebandy i Karlstad så man kanske kan provspela lite och kanske börja lira igen =)

Idag har jag som sagt varit på överby och handlat lite och sen hjälpt mikael med huset .. Vid fem drog jag iaf till brorsan och hans tjej i trollhättan och de bjöd på middag som va riktigt god och sen blev det lite kortspel (som jag vann^^ haha) ..

Imorgon blir det lite hockeylirande i Arenan här i Vänersborg och sen en fika med Emmy, ska bli kul och träffas igen och snacka lite skit :p .. Saknar allt mediafolk =) .. Sitter och kikar på roast på bearns nu också, ganska kul avsnitt =)

btw, tänkte på en sak förut när jag åkte buss .. Alla säten är ju vända framåt förutom några få stycken .. Vore det inte bättre om alla säten va vända med ryggen framåt istället? Jag menar om man krockar och sitter med ryggen mot föraren så måste väl sätet skydda rätt bra emot wiplasch osv, sätet skyddar väl kroppen ifrån att "flyga" framåt liksom .. eller tänker jag i helt fel banor?! :S



Lite olika ärenden, nu iväg till brorsan ..

Hejsan hoppsan lillebror!
Idag har det hänt lite saker, först en sväng till överby och köpa skridskor och lite grejer .. Sen hem till svågern, Mikael, och hjälpa till med deras hus litegrann och nu ska jag strax iväg till brorsan i trollhättan .. Får blogga mer ikväll när jag kommit hem =) Hoppas ni har det bra iaf!

..:::Stand up and siiiing! ... Houj!

Dagen efter ..

Back to reality haha .. Sitter i soffan nu och käkar frukost med mamma & Sixten, Sixten e så sjukt rolig haha .. Utforskar överallt och leker med sitt fiskespö :p .. Måste filma när han leker med det så ni får se =)

Gårdagen va ganska kul faktiskt trots lite lamt drag, åkte först till brorsan Linus och tjöta lite. Sen drog jag vidare och träffa henke m.m och festa på Backstage, träffade Anton i kön också, vi båda bor i Karlstad men vi lyckades tydligen åka hem samtidigt osv :p .. Men det va riktigt kul att träffa alla gamla mediamänniskor iaf =)

Idag kommer Eva hit och ska träffa Sixten, sen ska jag nog till min andra brorsa i Trollhättan och tjöta en stund och ikväll blir det innebandy =) .. Dagen är uppbokad men vi hörs sen igen!


..:::I´m out!


En riktigt rolig kväll som behövdes, mer sånt =)

Riktigt rolig kväll, något som behövdes =) .. Träffa mycket roligt folk, speciellt alla gamla mediapolare =) .. Är hemma nu iaf och ligger i sängen, ska bli skönt att sova lite =) Hoppas ni haft en trevlig kväll så hörs vi mer imorrn =)

..:::Ciao

Partynight!

Sitter hemma hos brorsan nu och knäcker ett par folköl .. Ska snart vidare och träffa Henke m.m och sen blir det krogen .. Ska bli kul :) .. Va en sväng hos mormor och morfar förut, kul och träffa de också .. Nu får ni ha de gött så hörs vi imorrn eller inatt .. Haaaj!

Vaknat till liv .. oktobersmarknaden .. bröderna .. krogen

Då har man vaknat till liv nu då, ligger dock i sängen fortfarande .. Skönt att man har en bärbar =) .. Ska väl snart gå upp och käka lite frukost och sen går man väl ner en sväng till oktobersmarknaden .. Funderar på att kanske dra och hälsa på bröderna i thn också om de e hemma .. Ikväll blir det nog krogen som sagt, ska ringa henke sen och få lite updates =)

Nu börjar magen kurra så nu blir det frukost .. Hej så länge!

Back in town .. NE JAG HAR INGEN BRA RUBRIK IDAG ..

Är hemma i Vänersborg nu igen .. Ska stanna här några dar - en vecka, vila upp mig efter en tuff praktikvecka och samla tankarna lite .. Allt går som en bergochdalbana och nog för att jag tycker det är kul med bergochdalbanor men detta börjar bli riktigt knepiknåp haha .. Sixten trivs bra här i Vänersborg också, utforskar massor =) .. Dagen i Karlskoga gick också bra, trivs bra där men saknar universitetet lite också :p ..

Tog tåget vid sju från Karlstad och va framme runt nio, ska strax hoppa ner i sängen för jag e så sjukt trött hehe .. Vad händer det kommande dagarna då? Imorgon blir det nog en sväng nere på "Oktobersmarknaden" och sen krogen med några gamla polare .. På söndag kanske jag ska lira innebandy med brorsan och lite folk, får se .. Ska bli skönt och träffa alla bara =) .. Vet inte riktigt när jag åker tillbaka till Karlstad men blir nog torsdag/fredag kanske .. Nu blir det sängen, ha de gött!

Tråkigt att det blivit som det blivit men är det värt att kasta bort allt?


hehe, detta va ett par år sen ..


Grymt god mat .. Tvättstugan .. Tidig morgon ..

Precis käkat klart nu, det blev kotlett med potatis, brunsås & hemmagjord lingonsylt .. Så sjukt gott verkligen xD .. Håller på och tvättar lite nu också så måste strax kila iväg till tvättstugan, sista maskinen =) .. Sen blir det nog lite slappa i soffan och sen sova, bussen går ju vid sex imorgon så ah man behöver sin sömn xD ..

Heej så länge!


Fan va snygg jag är =) .. På väg hem till klöskatten ..

Nu är jag på väg hem igen, till klöskatten .. Fan va jobbig Sixten va imorses asså, började tyka upp sig mot mig vid fyra och höll på tills jag skulle gå upp (inte kul!) .. Hans leksak som han fick av mamma i helgen älskar han iaf .. Han blir som tokig och jättesöt när han leker med den, får försöka filma när han leker med den =)

Nu är det två dagar kvar av första veckan på VFU'n och än så länge så har det gått helt ok, idag var det ganska kul =) Haft lite engelskalektioner osv =) ..

Sitter och kollar igenom lite bilder nu och asså fan vad snygg jag är när jag är uppklädd^^ haha =) .. eller vad tycker ni? Kan man verkligen tacka nej till en sån här tiopoängare (a) =)


frulle på bussen till Karlskoga .. Vänersborg ..

Sitter och käkar macka på bussen till Karlskoga nu, dags för dag tre av VFU'n .. Känns som att denna dagen kommer bli ganska bra =) och det är ju bra :p .. Till helgen ska jag kanske åka hem till Vänersborg, jag är ju ledig hela nästa vecka så kan vara skönt och komma hem och koppla av lite =/ .. Ah vi får se hur jag gör =)


Lämna mörker för att återvända till mörker, var tog ljuset vägen?

Jag lämnade katten, lägenheten & Karlstad i mörker och jag återvänder till Karlstad, lägenheten & katten i mörker .. Vart tog ljuset vägen?! :S


En lång men bättre dag på VFU'n .. Nu hem och mysa med Sixten =)

Då var dag två avklarad på VFU'n .. Dag ett kändes la sådär, har ju blivit placerad med en mattelärare ..  Min handledare och alla kollegor är jätteschyssta osv men det är själva ämnet som e lite segt .. Fick dock hänga med en annan idag på hennes engelskalektioner istället, det var faktiskt riktigt kul =) .. Jag börjar få en inblick i vad jag kan tänka mig att välja som andra inriktning, funderar nog mest på svenska eller engelska .. Känner att det är ganska kul att vara på en högstadieskola, men å andra sidan så har jag inte hunnit vara på en gymnaiseskola heller .. Dagen avslutades iaf med ett arbetslagsmöte, känns också väldigt intressant och man kommer in i läraryrket lite mer liksom, Me like =) haha ..

Ikväll blir en chill kväll hemma med Sixten och sen sova lite tidigt kanske, eller ska man hitta på något =/ .. Vem vet, kanske ringa på grannen och snacka lite =) .. Några tips på vad man kan göra ikväll? Vad ska man göra för mat förresten? Hoppas ni haft en bra dag och får en trevlig kväll! =)
I´m out!


I öronen just nu!
Lustra - Scotty doesn't know

(På tal om Lustra - Scotty doesn't know, man kanske ska dra en filmkväll?)


Gammal bild och har inget med texten att göra men alltid roligare med bilder =)

IKEA "MIKAEL" SKRIVBORD TILL SALU!

Har ett skrivbord från IKEA till salu, det är skrivbordet "Mikael" och är i färgen svartbrunt. Har en liten skada men försämrar inte funktionen.

Bra att veta
- Utdragbar skiva; gör det lätt att komma åt tangentbord och mus.
- Medföljande hjul, de främre låsbara, gör bordet lätt att flytta runt.
- Skivan nertill nertill kan monteras till höger eller vänster; anpassa själv efter behov.

Bredd: 77 cm
Djup: 50 cm
Höjd: 76 cm

Nypris: 395:-
Ditt pris: 250:-







JAG HAR SETT DEN NYA VÄRMLANDSBUSSEN =)

Har sett den nya bussen som rullar runt bland de värmländska gatorna =)
Lite skön buss faktiskt haha ..




Jättetrevlig helg =) .. Konsert .. Familjebesök .. IKEA! =)

Oj oj oj, nu har det hänt mycket sen sist jag blogga =) .. Kan börja med fredagen, blev förfest hemma hos Jocke och sen tog vi taxi ner till Nöjes där Mustasch skulle lira .. Konserten va helt okey faktiskt(förutom förbandet som va lite sämre) och det va mycket skönt folk, hade riktigt kul tog en taxi hem sen och Christian haka på mig hem och låna soffan .. får tacka för en jätterolig kväll =) ..

På lördagen vaknade vi upp konstigt nog tidigt och Christian drog sig hemåt vid tio .. Jag gick och la mig en stund till och sen började jag städa lite, fick även besök av några sjukt jobbiga ungar som busringde och slängde ut chips överallt i korridoren .. En stund senare kom de tillbaka men då tog jag fast en av de och tvinga han städa upp allt haha =) .. Mamma, syrran & hennes barn kom upp till Karlstad vid fem och jag mötte de ute på Bergvik, gick en stund där ute och kikade och sen drog vi oss hemåt till lägenheten där det blev lite sällskapsspel och mys ..

Söndagen börjades med en promenad i området och på skolan och sedan blev det en tripp ut till IKEA där det blev att få några försenade födelsedagspresenter =) .. Blev ett nytt köksbord, en spegel och lite smågrejer, mycket bra & användbara saker =)

Lägger upp bilder på sakerna senare =)

Nu sitter jag och kikar på "Vem kan slå Filip & Fredrik?", askul haha =)
Imorgon blir det första dagen på praktikplatsen, ska bli riktigt kul och spännande =)
Heey så länge! I´m out!








Bergvik .. Mustasch .. Familjen =)

Drar en sväng till bergvik och handlar lite saker .. Sen ikväll blir det Mustasch, de spelar på Nöjesfabriken och förfest med några hos Jocke .. Kommer nog bli riktigt kul =) ..

Familjen kommer upp imorgon också, ska även det bli riktigt kul =) .. Känner på mig lite att detta kommer bli en bra helg trots lite motgångar =) .. Hörs mer sen, Heeey!

På väg hem till pissekatten .. Introduktionen gick bra =)

Då är jag på väg hem igen, introduktionen gick bra och det var mycket trevliga människor .. Fick dock reda på att det inte var Skrantaskolan jag skulle vara på utan någon annan skola där min handläggare inte trodde jag skulle komma .. =/ Men det verkar ha löst sig nu iaf och på måndag klockan åtta börjar jag =) ..

Nu sitter jag som sagt på bussen hem, all snö har typ försvunnit nu också fast det är fortfarande kallt ute =/ .. Ska bli skönt att komma hem, blir nog en liten tårtbit och sen kika lite tv eller något, utgång ikväll kanske =) ..

Vad ska ni göra idag? Tycker ni om snö?


på väg hem till lilla Sixten


På väg till Karlskoga .. 1-2cm snö .. Första dagen på min VFU

Sitter på bussen på väg till Karlskoga nu, vaknade imorses av en trampandes katt i sängen .. Sixten kommer och väcker mig precis innan klockan ska ringa =/ .. Lite coolt att det alltid är precis innan klockan ska ringa och när jag stänger av klockan för att somna om så fortsätter han vara jävlig, ganska bra faktiskt eftersom han lyckas få upp mig ur sängen =)

Ah hur som helst, när jag vaknat och tittar ut genom fönstret så är det kolsvart och vid de tända lamporna ser man snön falla mot backen .. Det var inte det skönaste att cykla till bussen i det snöiga vädret direkt =/ Nu har jag precis passerat Kristinehamn och här ligger det 1-2cm snö på backen .. Känns jävligt kul men annorlunda på ett sätt också, är ju inte van vid snö i oktober =/ =)

Jaja, är snart framme i Karlskoga där jag ska besöka min VFU plats .. Måste skynda mig av bussen sen för att hinna med en annan buss som går till själva skolan ..
Hoppas ni får en bra dag allihopa! Vi hörs senare idag =) Ha det bra, haaj!


Tårtkalas .. Min första kontakt med läraryrket i praktiken .. Besök =)

Det blev allt lite tårtkalas förut .. Brandon, Jocke, Linda och Marie kom förbi en sväng .. Det var trevligt =) Nu sitter jag dock i skolan och pluggar, inte lika trevligt men ah haha =) ..

Gjorde min sista skoldag, för ett par veckor framåt, idag också .. Imorgon ska jag på besök till min praktikplats och på måndag börjar hela praktiken, det blir att spendera 3 veckor på en högstadieskola i Karlskoga =) .. Kommer nog bli kul men segt att hålla på och pendla bara =/ ..

Familjen kanske kommer upp hit i helgen också, skulle va riktigt kul iaf =) .. Saknar de väldigt mycket =) .. Hade varit skönt och träffa de nu innan praktiken eftersom det antagligen kommer bli så mycket med skolan i och med praktiken och alla inlämmningsuppgifter m.m .. Ja ja, nu måste jag nog plugga vidare men ni får ha det bra så länge så hörs vi nog ikväll igen =)

Hoooouj!

Kalastårta =)

Precis kommit hem från skolan nu, haft redovisning idag och det tycker jag gick helt utmärkt .. Alla verkade nöjda och glada så det måste väl betyda att det var lyckat? eller? =) ...

Nu blir det till att käka lite mat och sen blir det tårta, ni som är tårtsugna är välkommna hit =) Bara och höra av sig =)

Hej så länge!


Boring day and this is called my birthday ..

Heey, sitter här hemma nu med Sixten i knät .. Han stensover hehe .. Har haft föreläsning i skolan idag som handlade om matematik och det svenska språket typ, va väl helt okey men lite segt stundtals .. Sen käkade jag middag med Marie och ah, det var väl allt som hände denna födelsedag =/ .. Låg ett paket från min syster och hennes familj och ett paket från mamma i brevlådan när jag kom hem , det var väldigt kul =) .. Dagens höjdpunkt liksom =) .. Händer ikväll då? hmm, ska väl kanske kika lite tv, ta en promenad och sen gå och lägga mig eller nått .. Har typ inget bättre för mig, alla andra är upptagna med annat så =/

Tack Mamma, Syster, Ronja, Oscar, Mille & Mikael för presenterna och tack alla som sagt grattis, man blir faktiskt väldigt glad av ett enda litet ord =) .. Ha en bra kväll! I´m out!

Min födelsedagsoutfit


Sixten på besök hos sin syster .. Sista dagen som 18åring ..

Är hemma hos Marie nu, Sixten leker med sin syster Maja och vi har käkat tacos och kollar nu på Andra Avenyn =) .. Är proppmätta efter tacosen, usch man känner sig så jobbigt mätt verkligen =/ .. Ut och promenera en snabbis sen kanske? .. Imorgon fyller jag 19 också, precis som 17 så är det nog en jävligt onödig ålder som man egentligen borde ta bort haha .. Ah ja, kan la bli kul och fylla år ändå även om det egentligen inte är någon stor grej längre =/ ..

Va på IKEA en sväng igår också, köpte några matskålar och en filt till Sixten =) .. Imorgon blir det en kort föreläsning + lite grupparbete med min studiegrupp, ska förbereda lite inför torsdagen då vi ska ha en redovisning ang. VFU (verksamhetsförlagd utbildning) .. Kommer nog bli super, vi har en helt okey plan liksom haha =)

Ah ja, ha en bra kväll allihop så hörs vi förhoppningsvis imorgon =) .. Jag får sluta vara så dålig på och uppdatera men har råkat hamna lite i en sån svacka nu xD .. I´m out!

 


JAG HAR BLIVIT PAPPA! =)

Idag är dagen som jag blivit pappa =) .. Har fått en liten grabb, titta här på min lilla schtekare hehe =) .. Så mysig och gosig, han har fått namnet Sixten =) .. Känns lite konstigt och speciellt men bara kul =) .. Är han inte helt underbar <3 =) ..



Överraskning på G =)

Precis kommit hem från stan nu, varit och handlat lite mat så nu ser det lite bättre ut i kylen :p .. Ska snart iväg igen dock för att kolla på en sak, vad det är får ni reda på sen ;) .. ha de bra så länge, haaj


SURFAR PÅ TOALETTEN MED DUSCHEN PÅ!

Fy fan vad kallt det är i min lägenhet asså .. Jag är tvungen att sitta och surfa på toaletten med duschen på, har tänt massa värmeljus också .. Direkt när jag går ut från toaletten så blir det skitkallt så hoppas värmen snart sprider sig =/ .. Det här är ju inte normalt :s .. Hur varmt ska det vara i en lägenhet i snitt typ? för här har jag just nu bara 20grader och det är inte skönt direkt =/ ..

Orkar inte åka och handla än heller, är för trött för det .. Får la se vad som händer, see yaa!



Besök i hemsta'n .. Dop .. 80talsfest .. ÖVERRASKNING =) ..

Har ju som sagt varit hemma i Vänersborg ett par dagar, kom dit på torsdagskvällen och favoritmaten stod typ serverad på bordet när jag klev in genom dörren =) .. På fredagsmorgonen blev det en liten promenad genom staden och det är mycket som förändras, känns lite konstigt och apropå konstigt! BUSSARNA!!! Blåa bussar känns så sjukt j*vla fel haha .. Hur kan en känsla som man levt med i typ 15 år förändras på bara några månader ?? Det är lite knepigt det där faktiskt :p .. Skönt med promenad iaf =) ..

På lördagen så blev det dop för min systerson som döptes till Mille (Karl, Mikael) .. Mille var väldigt duktig i kyrkan och hade inga problem med att vara glad så det blev ett lyckat dop =) .. Efteråt blev det mat & fika hemma hos de i huset och som vanligt i våran familj när det är något kalasande så blir det miljoner olika kaksorter typ :p ..

Vid två så tog jag tåget hem till Karlstad igen och lyckades få en ganska skön sömn hehe .. Kvällen igår va väl helt okey förutom fotbollen =/ .. Fan va trist det kommer bli utan Sverige i vm =( .. Nu blev inlägget kanske lite långt men uppdaterar mer om gårdagskvällen senare, ska jag åka och handla lite käk nu ..

ps: kanske blir en överraskning ikväll =)
Jag har talat ut!


På väg hem .. Bli pappa? .. 80tals fest ..

nu har det hänt en del sen sist, har varit på att blogga de senaste dagarna .. Sitter på tåget hem till Karlstad nu iaf och ikväll blir det 80tals fest, har dock ingen aning om vad jag ska ha på mig men det löser sig nog (något tips?) .. Jag kanske ska bli farsa också, funderar på att skaffa katt =) men jag vet inte än, har funderat ett par veckor men ah får se ..

Ska uppdatera mer om allt imorgon men nu vet ni att jag lever iaf :p .. Måste rusa för e så sjukt toanödig nu men hoppas ni får en toppenkväll så hörs vi igen imorgon!

I´m out!


VÅGA FRÅGA, JAG SVARAR! Jag svarar på era frågor mellan klockan 16.00 - 17.30 =)

VÅGA FRÅGA, JAG SVARAR!
Mellan klockan 16:00 & 17:30 kommer jag sitta på ett tåg hem till Vänersborg så kan lika gärna sitta vid bloggen under tiden, så ifall det är något ni undrar över t.ex. varför jag bloggar, när jag börja blogga osv, ja ni kan nästan fråga vad som helst, så har ni chansen nu =) .. Det är bara att börja fråga och det finns inga dumma frågor, bara dumma svar^^ ;)


Svårt att bestämma kläder .. Tips på ny frisyr?

Nu har jag kommit hem igen, sitter och chillar lite i soffan och ska snart börja packa .. Funderar på vad jag ska ha på mig på lördag när jag ska på dopet, hmm svårt det där =/ .. Kan aldrig bestämma mig vad jag ska ha på mig typ xD .. Behöver klippa mig snart också men vill göra något spännande med håret och inte klippa mig kort som vanligt =/ .. Vill ha en lite längre frisyr men lite tunnare typ, något tips?


(man kanske borde skaffa sån här frisyr som jag
hade för ett x antal år sen hahaha ... not xD)


Frukost nu, skolan strax, tåget sen .. =)

Ska snart iväg till skolan en sväng och sen ska jag hem igen och packa klart .. Ska åka hem till Vänersborg ikväll och kommer tillbaka till Karlstad på Lördag .. Nu käkar jag frukost och dagens frukost blev nyponsoppa, vitamindryck & smörgås(utan smör) med ost, skinka och gurka =) Mumsigt värre =)

Hur ser eran bästa frukost ut?!
Något tips på en riktigt god och nyttig frukost?


Arga snickaren & Oskyldigt dömd =)

Sitter och kollar på Arga snickaren nu, asså jävlar va pantade vissa människor är?! :S haha .. Ah jag säger ingenting mer om det :p .. Sen blir det Oskyldigt dömd, persbrandt är så jävla king =) ..

Vad gör ni ikväll?!


Hockey .. Skola .. Plugg .. Packa

Hockeyn igår va skitkul, mål för färjestad efter 36sekunder men sen ganska jämnt .. FBK vann dock matchen med 3-1, gött det =) .. Jag älskar verkligen hockey och marie lär sig reglerna fort, hon är min nya hockeyhomie haha :p ..

Skolan idag gick la helt okey, en seg föreläsning och på grupptiden så gjorde vi klart inför nästa veckas redovisning typ .. Kommer bli grymt, vi e grymma haha .. Nu ska jag plugga och skriva rent lite grejer inför redovisningen och sen ska jag packa lite .. 

Ska åka hem till Vänersborg imorgon och va där ett par dar, min systerson ska döpas på lördag =) .. Ska bli kul och träffa familjen igen också, saknar de =)

Ha det bra så länge, uppdaterar mer sen! =)
I´m out!


Duschen nu .. Sen hockey =)

Ska hoppa in i duschen nu och sen blir det hockey .. Färjestad - Södertälje ..

Vi hörs sen ikväll =) Ha det super!
I´m out!


KycklingWok! .. Goaste maten någonsin =)

Blev Kycklingwok idag, det är nog bland det goaste som finns =) .. Älskar det haha ..
Fräs upp kyckling, koka nudlar och woka lite olika grönsaker .. Jag använder mig av Findus "Wok Classic" som man hittar i frysdisken i de flesta mataffärer. När kycklingen är klar slänger man i det i wokpannan tillsammans med grönsakerna och låter det "småwoka" en stund .. Sist häller man i de färdiga nudlarna och låter allt wokas tillsammans i ca 5-10minuter ..

Färdigt att serveras, smakar bäst tillsammans en Wok Sauce .. Jag tycker "Ginger & Lemongrass" smakar bäst, lite kryddig men ändå inte för stark .. Allt tar ca 20minuter att göra och det smakar underbart =)

Hoppas ni vill prova detta, isåfall smaklig måltid! =)


Fastighetsskötare på besök .. Slappt i soffan .. Hockey ikväll igen .. =)

Fick äntligen tag på min fastighetskötare imorse och runt tolv kom han hit .. Men när han väl är här så idiotförklarar han mig totalt!! -"Du får vrida om på termostaten!".. NEHE?! för det visste jag inte, jag har ju fan vridit den så mycket de går men kommer det någon värme!? nej! .. Åhh jag blir så trött på't, orkar inte bry mig mer om det idag ..

Slappade en stund i soffan och kikade tv, lite olika serier på femman .. Ikväll blir det hockey med Marie igen, Färjestad - Södertälje =) .. Börjar lära mig det nya laget nu xD haha ..

Men nu blir det dags för käk .. Hörs sen,
I´m out!

ps: det dunkar i elementen nu! :S


SJUKT SNYGGA SKOR! =)

Älskar de här skorna! Jag bara måste köpa dem xD haha .. Gillar Björn Borg mer och mer, tycker det finns mycket som e riktigt snyggt =)

Va tycker ni om dessa skorna?


Bild tagen från från http://www.bjornborgfootwear.se/
http://www.bjornborgfootwear.se/pub_images/large/8447249190_A_636.jpg


Ny design & header .. Bloggen känns riktigt gassig, vad tycks? =)

Är klar med headern nu, tror bloggen kommer få se ut så här nu .. Känner mig ganska nöjd =) Kanske något småpill som kommer göras men i stora hela så är jag riktigt nöjd faktiskt, känns skönt att ha en mer ljusare och positiv blogg =) .. Designen känns mer som mig faktiskt, ne men va fan den gamla va ju så dyster haha xD .. Orka vara depp hela tiden, nu ska jag leva upp till mitt bloggnamn "Destination lycka!" =) ..

Till helgen blir det dop, min systerson "Mille" ska döpas =) .. Ska bli kul att komma hem och träffa familj och släkt igen =) .. Imorgon blir det hockey, nu sova ..

Bloggar mer imorrn, sleep tight!
I´m out!

Skönt med ny design & header!


Kall lägenhet .. Arg .. Kopplad till SOS ALARM

Jag blir snart förbannad asså! Är så jävla trött på Karlstad studentbostäder .. Det är så sjukt kallt i lägenheten och man fryser verkligen ibland, elementen fungerar inte heller .. Har försökt få tag på de i ett par dar nu men nummret jag ringer är aldrig tillgängligt så idag fick jag tag på ett annat nummer men ne, då blir jag kopplad till SOS Alarm?! :S

Asså va e de för jävla nötter som aldrig svarar på telefon och kopplar en till SOS Alarm?! :S
Ah jag blir så trött på't så imorgon ska jag åka ner till bobutiken och dunka lite vett i huvudet på de!

Heey så länge!


Ny bloggdesign .. Vad tycks? .. Headern ska ändras om lite ..

Har suttit och pillat lite på min bloggdesign. Kände att jag ville ha en lite ljusare och positivare design typ, den jag hade förut var ju väldigt mörk .. Headern är inte riktigt klar än, sitter fortfarande och pillar lite på den men den här headern får ligga uppe så länge så får vi se hur den nya kommer att bli ..

Vad tycks än så länge då?
Något jag borde ändra på?

Kom gärna med kritik =)

I´m out!


Något att tänka på! =)

Regnet vräker ner, fåglarna sitter och hukar sig under taket.
Snabbt springer människorna från byggnad till byggnad, allt för att inte bli blöta.
Barnen tittar upp mot himmlen och gapar, de hoppar i pölar och skrattar som aldrig förr.

Något som kan vara så tråkigt och jobbigt för vissa kan vara helt underbart för andra.
Det är lätt att man bara ser det negativa när jobbiga och tråkiga saker dyker upp men jag lovar er att det finns massor av positiva saker också, det är bara svårare att se dem.

Så ta vara på stunden som är och gräv inte ner er i allt det jobbiga, gör det jobbiga till något positivt istället :)


Stjärnor på besök .. Bilder från detroitmatchen =)

Slänger upp lite bilder från matchen som jag va på häromda'n ..
Ganska dålig kvalitét men hade bara mobilkameran =/

:)


RSS 2.0