Brorsan på väg upp .. Detroit .. =)

Nu är brorsan + två kompisar till honom på väg upp hit till Karlstad .. Ikväll blir det hockey mellan Färjestad BK och Detroit Red Wings^^ .. Kommer bli så grymt jävla kul, längtar som fan =) Känns jävligt coolt att få se Detroit lira, känns lite overkligt också hehe .. Liksom, det är några bland världens bästa ishockeyspelare =) ..  Bertuzzi, Maltby, Datsyuk, Lidström, Zäta, Holmström m.m .. Nu när jag sitter och skriver detta inlägget så håller de kanske på och träna lite, är på hotellet eller käkar lunch, de som egentligen brukar hänga i Detroit i USA ..

Ah ne fy fan, detta kommer bli så jävla grymt verkligen,
är så jävla glad och inget ska få förstöra denna dagen =)


Bilder på det jag köpte på IKEA ..

Slänger upp bilder på det jag köpte på IKEA igår, blev lite smått och gott .. Måste köpa en annan tvål bara haha, den jag har nu passar inte riktigt till det jag köpte hehe .. eller? .. Va tycks om allt annat då? .. Det finns verkligen hur mycket som helst man vill ha på IKEA, älskar den affären haha =) .. Tur att jag flytta till en stad med IKEA xD ..


Röda handdukar & vita badhanddukar


Skohylla


Wokpanna, ugnsform & plastburkar


"Påshållare"


Galgar


Tvålfat


Toaborste


Jag är med i Andra Avenyn igen! =)

Va med i kvällens avsnitt av Andra Avenyn igen, denna gången lite mer =) .. Är kul och se allting på tv eftersom man vet hur allting ser ut egentligen liksom :p .. Väldigt roligt med smsen jag fått om att ni har sett mig =) ..  För er som inte sett avsnittet och vill se det så kan ni klicka här .. Ni får kika och säga till om ni känner igen mig hehe .. 

Va på IKEA en sväng förut också ju, blev lite småköp men lägger upp bilder osv på det sen =)
Heej så länge!

 


Skola .. IKEA .. Andra Avenyn

Varit i skolan nu och ska snart iväg till IKEA .. Ska kika efter ett skoställ och lite småsaker som jag behöver .. Lägger upp bild sen på det jag köpt =) .. Sen ikväll blir det att kika på Andra Avenyn, är troligtvis med i kvällens avsnitt =) .. Just det ja, behöver åka till skolan nu kom jag på .. Ska hämta ut ett passerkort, jävligt kallt ute bara =/ ..

Ah ja, vi hörs sen =)

Sry att jag e tråkig och inte lägger upp några bilder men ska bli bättring på det =)

Hockey ..

Precis kommit hem från LLA, färjestad vann matchen med 3-2 =) .. En ganska rolig match faktiskt men längtar mer och mer för varje dag till på onsdag =) .. Då kommer ju brorsan upp och då blir det Färjestad - Detroit =) .. Ska bli grymt kul!

Nu sitter jag och kikar på roast på berns, ska ta en promenad strax och sen hem och sova .. Lite tråkigt inlägg nu men vi hörs imorrn istället, ska till Ikea en sväng då och efter det kan jag blogga lite mer =)

Ha det!


Hockey ikväll?

Då var den nya kursen igång och det känns ganska ok, den känns lite roligare än förra .. Funderar på att dra iväg till LLA ikväll och kika matchen mellan Färjestad och Timrå men inga verkar på så segt och dra dit själv men får la se hur jag gör =/ .. Ska ju på match på onsdag också så man kanske ska ta en slappdag vid tv´n istället =/ .. ah ja får se :)


Ett nyttigare kylskåp ..

Usch på gårdagen asså, mådde inte bra men nu har det börja rätta till sig =) .. Fick åkt och storhandlat på willys igår och kände hur nyttig jag ville vara så blev massa frukt, grovt bröd, nyponsoppa osv .. Det känns bra att jag märker hur mycket bättre jag mår och att jag blir piggare =) ..

Ah ja, nu ska jag strax iväg till skolan .. Kursstart idag och sen ikväll blir det nog hockey =) Någon som e sugen på att haka på? =)

Ha det så hörs vi!
I´m out!


Usch .. Folköl .. Fest .. Krogen .. Bakis .. Storhandla

uhhuhuhu .. mår inte bra nu, är en aning bakis .. hela kroppen dunkar och allt bara snurrar fortfarande .. hur var det igår då? Jag hade riktigt kul verkligen, bra fest hos sara =) sen blev det krogen, det va ganska dött där faktiskt så vi drog hem istället .. fast jag va hemma vid fem så vette fan vad som tog sån tid :S haha .. Ne jag kan inte skriva mer nu, måste nog in i duschen och bege mig mot willys och handla mat =/ men jag orkar inte ..

Ah ja, vi hörs sen!

btw, vem snodde mina solglasögon igår?

TENTAN ÄR GJORD OCH FÖRSTA ÖLEN ÄR KNÄCKT!

Ja då var första tentan gjord och det gick nog helt okey faktiskt =) .. Blev lite förvånad över hur mycket jag egentligen kunde, för igårkväll i skolan kändes det verkligen helt hopplöst haha .. men men nu är det fest på G och har precis knäckt första ölen, känns underbart =) Tänkte kila över och kolla om grannen e hemma ..

Ha det super så länge! HAaj

Ne nu ger jag upp, nu åker jag hem från skolan!

Nu skiter jag i det här, känns inte som jag får in något i huvudet .. Hoppas att saker och ting har fastnat efter föreläsningar osv ändå =/ .. Åker hem och slänger mig i soffan en stund tror jag, eller ska man sova direkt? hmm .. Ah jag får se .. Vi hörs imorrn så får ni reda på hur allt kändes .. + ni ska få förfestinlägg haha, va fan det nu innebär xD

Jag signar ut!


Klockan är 20:55 en fredagskväll och jag sitter i skolan och pluggar :S

Sjukt egentligen, klockan är snart nio denna fredagskväll och jag sitter i skolan och pluggar :S .. Va gör jag här?! .. Jag borde ligga hemma i soffan med en öl i handen tillsammans med fjärrisen ju =) .. Känner på mig att detta kommer bli en låååång kväll/natt, har ju min första tenta imorgon så behöver nog plugga en del =/

Är typ ensam på hela skolan, kanske sex personer till här i biblioteket bara =/ .. Lite creapy xD .. Men imorgon efter tentan, då jävlar! =) Då blir det till att festa, antingen deppfesta eller firafesta haha, beror på hur tentan går haha ..

Ha de gött så länge!
I´m out! ... fast jag e inne ;)


BILDER & VIDEO FRÅN MATCHEN IGÅR! =)

Slänger upp några bilder + en video från matchen igår =)
En riktigt lyckad kväll tycker jag, hade skitkul =)
 

Han kom, han segra, han gick!
Jörgen Jönsson! <3


En mycket trevlig kväll =) .. BESÖKSREKORD, ÄR MIN BLOGG VERKLIGEN SÅ INTRESSANT? =)

Precis kommit hem från matchen nu, blev en seger med 2-1 =) .. De två första perioderna var väl lite sådär roliga men blev lite bättre i sista .. Hade en trevlig kväll iaf, det var kul och gå på hockey med Marie och det verka som hon tyckte det var kul också =) .. Hon är duktig och lär sig snabbt regler m.m =) .. Nu sitter jag och längtar tills onsdag då jag, brorsan + två till ska på Färjestad Vs Detroit .. Kommer bli så sjukt grymt kul verkligen, längtar som fan =)

Jag lägger upp bilder från kvällen imorgon .. Ska sova nu, upp och plugga tidigt imorgon så behöver nog lite sömn .. Hoppas ni haft en trevlig kväll iaf och det är jättekul att se så många besöka min blogg, jag blir jätteglad verkligen =) Vem blir inte glad av besöksrekord liksom =)

Men vi hörs imorrn igen och då lovar jag att försöka blogga om massa smaskigheter =)
Något speciellt ni vill läsa om? =)
I´m out!


Plugg och äntligen dags för hockeyn igen =)

Sitter i skolan och pluggar nu, bara två pluggdagar kvar och sen dags för min första tenta .. Känns lite nervöst, och jobbigt =/ .. Känner att jag inte riktigt har koll på allting än =/ .. Men man kanske kan mer än vad man tror, när man väl ska göra tentan så kanske det inte är så svårt egentligen .. Ska bli skönt och släppa plugget lite ikväll och koppla av med, förhoppningsvis, en öl på läktaren under matchen mellan Färjestad och Rögle =) .. Ska dit med Marie, vi har ju som sagt börjat hänga lite med varandra igen(som kompisar) och det känns helt okey även om det ibland är lite jobbigt men man får väl helt enkelt ge det lite tid liksom =/ =)

Ska bli riktigt kul med hockey igen iaf, förra säsongen blev det ju inte att man kika på så mycket matcher men nu när man bor i självaste hockeysta´n så är det ju ett måste att kika på så mycket matcher som möjligt =) .. Jag får väl tippa matchen ikväll, får nog tro på en Färjestadseger med 4-2(sista målet i tom kasse) ..

Vad tror ni resultatet blir?!
Jag lovar att uppdatera med lite bilder från matchen sen =)
I´m out!


Taylor Swift hjälper mig =)

Ja ni läste rätt! Självaste artisten, stjärnan Taylor Swift ska hjälpa mig! Känns så skönt att få en hjälp på traven =) .. Sitter nämligen och pluggar i biblioteket och det är hon som ger mig den där extra energin så man orkar fortsätta plugga .. Tentan är ju på lördag så det blir en hel del plugg nu innan tentan .. Imorgon blir det troligtvis hockey också så då försvinner det lite pluggtid =/ not good men ack så roligt med hockey =)

Hockeyn kommer jag skriva mer om imorgon =) förövrigt så mår jag väl lite bättre men ha det super så länge, hörs sen ikväll =)

Tjaoo!


Jag är med i Andra Avenyn!

I kvällens avsnitt så är jag med i Andra Avenyn, är nog med nästa vecka + om några veckor igen =) .. Känner ni igen mig? =) haha .. Nu blir det till att kika på idol =) haaj så länge!


Deppandet resultera i ny fet klocka =)

Drog in till stan för att lämna in min klocka på lagning men blev att jag köpte mig en ny klocka istället, riktigt gassig =) Kände att jag behövde en ny klocka med tanke på att min gamla går sönder hela tiden .. Vad tycks om klockan?! =) .. Tycker den e riktigt fet^^ haha ..

Nu ska jag nog göra lite mat och sen blir det till att plugga .. Föreläsningen i skolan idag va väl kanske inte den mest givande, handla om sekretess osv .. Kände till det mesta redan, är ju lite av allmänbildning ..

Ha de gött så länge!
Och glöm inte att kommentera, utan kommentarer kan jag inte besöka er =/


Har fått reda på min VFU nu!!

Har fått reda på min VFU(verksamhetsförlagda utbildning) nu, kommer vara i Karlskoga from v.43 och sex(?) veckor framåt .. Kommer nog bli kul =) Blir en bit att pendla bara, skolan betalar antagligen för resorna men ändå liksom =/

Skulle bara berätta det nu, hörs sen! Haaaj


Dagens outfit ..

Slänger upp dagens outfit nu innan jag drar ..

Byxor från H&M
Tröja från H&M
Skjorta från Dressman


Kommer inte på någon bra rubrik ..

Ligger i sängen nu, fått lite sömn inatt iaf .. Har inte sovit så bra de senaste dagarna, för mycket i huvudet .. Känner mig så meningslös typ, vad man än gör så verkar det inte spela någon roll =/ .. Alla säger att jag borde bli mer egoistisk nu och tänka på mig själv men jag är inte sån, jag kan inte, jag bryr ju mig för mycket ..

Finns så mycket jag vill säga men orkar inte nu .. ska nog göra frukost, åka till skolan och plugga och sen sitta på föreläsning ..

Vi hörs sen!
I´m sooo out!


..

Det är synd att man är så dum så att man inte inser verkligheten ..


Skönt med kvällspromenad .. Få fler besökare ..

Kom precis hem, varit ute och promenerat och rensat tankarna .. Vette fan om tankarna e så rensade dock, känns mest som allt blev jobbigare .. Nu sitter jag och kikar på tv iaf, blev inte att jag drog på hockey =( .. Men Färjestad vann iaf =) ..

Utan era kommentarer så vet jag inte vilka ni är och jag kan inte besöka er, så ett tips är kommentera när ni besöker någons blogg! =) Jag följer gärna nya bloggar =)

Nu ska jag nog dra mig tillbaka, känner mig ganska seg typ och mår inte så bra (fast vem bryr sig om det egentligen?) .. men ha det gött så länge så hörs vi imorgon igen!

Jag har talat ut!


Skellefteås träning .. Plugg .. Middag .. Färjestad - Skellefteå ..

Nu sitter jag här hemma och har pluggat lite .. Åkte ner till stan förut och köpte lite grejer, bl.a antennsladd till tvn och lite smågrejer .. Fast behöver nog åka ner igen och köpa en annan grej som jag glömde =/ .. Håller på och försöka sätta upp några spotlighs i köket men är lite svårt att få fast de =/ hmm .. Vill ju inte göra för fula hål heller ..

Tog en sväng förbi LLA också, skellefteå tränade inför kvällens match .. Jag funderar på att kanske dra och kika på matchen ikväll men ah ja vet inte, jag får se =) .. Nu blir det till att fortsätta plugga så hörs vi sen ikväll igen :)

Och ni som kommenterat, väldigt roligt för nu har jag ju några bloggar att besöka =) .. Utan era kommentarer kan jag inte besöka er! =(

Ha det kalas så länge!
I´m out!


Sängliggandes .. Ärenden .. Plugg ..

Kommer inte upp ur sängen, mår lite kasst och är så sjukt trött =/ .. Måste dock snart gå upp, behöver åka ner till stan och fixa lite saker och sen måste jag hem och plugga vidare .. Har tenta på lördag, sista veckan för denna kursen nu =) .. Vad ska ni göra idag?! Har ni något tips på vad man kan äta till middag idag?

och glöm inte att kommentera, utan kommentar så kan jag inte besöka er :(
Ha det super!
I´m out!


har du något tips på vad man kan äta till middag idag?


Förfest .. Krogen .. Sängen

Blev förfest hos Sophia igår, träffade massa roligt folk =) Senare på kvällen blev det Arena, riktigt gassigt ställe =) .. Va hemma runt halv två, två typ .. Somna som en stock direkt typ xD .. Ikväll blir det kanske fest igen, Josse har fest uppe på campus så drar väl dit en stund iaf =)

 


Utgång på Arena ..

Heey gott folk därute!
Ikväll blir det utgång på Arena, ska bli ganska kul .. E inte superpepp men det kommer nog hehe ..
Dagen annars, föreläsning i skolan, städat hemma & träffat marie en sväng .. Nu sitter jag hemma och knäcker några öl och ska snart bege mig ner till stan och förfesta .. Kommer med en update inatt/imorrn ..

Haj så länge!!


Sjukt sköna klipp från Idol 2008 .. Promenix ..

Kollat på idol idag och fick idolfeber, började kika runt lite på idol från förra året och hitta mina två favoriter .. Någon som minns de? Jag tycker de är så sjukt jävla roliga!! Sitter och asgarvar hela tiden hahahaha =)

Avslutade kvällen med en timmes promenad, alltid lika skönt med frisk luft innan man ska sova =) .. Imorgon blir det föreläsning i skolan och sen är det helg, är festsugen men får se hur det blir ..

I´m out!


Tankar från ett studierum på Karlstad Universitet ..

Ja, då sitter jag här i ett studierum tillsammans med Marie och pluggar .. Jag och Marie har börjat snacka och träffas igen, känns bra att vi kan vara vänner =) .. Plugget går la ganska okey, börjar få in lite information i huvudet nu och det kan ju vara en fördel om man ska göra en tenta hehe .. Tentan är nästa lördag och efter den blir det ett jävla festande, då jävlar ska det drickas öl! =) .. Opps, hur fan ska det gå nu när jag börjat mitt sunda liv? Men öl är väl okey? Det är ju bara vätska liksom? Och sen dansar man ju loss samtidigt så det måste ju vara okey? eller? Jo fan, jag förtjänar ett par öl efter tentan =)

Fast jag är sugen på att festa nu till helgen också, någon som e på? Jag får köra mitt sunda liv ännu hårdare under veckodagarna så kan jag släppa loss på helgerna =) ..

Resten av min dag ser ut så här:
- Plugg
- Middag
- Plugg
- Idol
- Långpromenad

Kommer med en update ikväll kanske =)

Ha det super så länge och vore jätteglad om ni kommenterade, ser ju att ni är ganska många som läser .. Era kommentarer gör min dag ännu bättre + att jag vet vilka ni är och kan börja följa era bloggar ..

I´m out!


ingen fotboll på krogen .. idol .. promenix

Blev ingen fotboll på krogen, ser på idol istället och lyssnar på fotbollen på radion när jag promenarar sen .. Mitt sunda liv går än så länge ganska bra, promenerar varje kväll och äter lite annorlunda =) .. Kände mig inte lika trött i skolan idag så det måste ju betyda att mitt sunda liv gör lite nytta iaf =)

Kollade på gamla idolklipp förut också, vissa e så jävla grymma =)
Ska visa er några sen men nu är det idol på tv som gäller och sen promenad ..

I´m out!


Fotboll på krogen ikväll =)

Dagen har gott helt okey, åkte till skolan vid elva och träffa klassen .. Grupparbetsuppgift .. Vid två blev det föreläsning och direkt efter så åkte jag till willys och handla mat .. Usch vad pengar det går åt egentligen xD ..

Nu ikväll ska jag kanske ner till stan och kika fotbollen, blir väl ett par öl isf =) .. Go Barcelona!^^
Ska försöka uppdatera med lite pics från ikväll isf =) Ha det grääjt så länge, haaj!


Plugg i solen .. Möblerat om .. Kvällpromenix =)

En ganska skön dag idag =) .. Åkte till skolan vid tio och pluggade, sen hem och käka innan det var dags för en föreläsning .. När jag kom hem fick jag en uppenbarelse^^ haha .. Ne men, jag började möblera om iaf och det blev skitbra tycker jag =)

Nu är det dags för dagens promenad, gött att promenara en stund innan man ska sova =)


VEM TYCKER DU ÄR DEN BÄSTA ST .. DAGS FÖR MITT NYA SUNDA LIV ..

Sitter och kikar på "roast på berns"(?) .. Riktigt roligt asså =)
Betnér är nog den bästa komikern, eller han Sean Atsi(?) xD .. Ska nog sova direkt efter programmet, börjar bli lite trött .. Va ute och gick en promenad förut iaf, utforskade den andra delen av kronoparken idag .. Jag ska börja motionera mer =) .. Ska börja mitt sunda liv nu har jag tänkt, ingen pizza osv .. Ett sunt liv måste ju resultera i ett lättare pluggliv?! eller?! .. Värt ett försök iaf =)

Vem tycker du är den bästa stand up-komikern?




Jag är med på film =) .. Synundersökning ..

Kom hem till Karlstad igår som sagt, pluggade lite och grejade lite i lägenheten .. På kvällen kom en kompis hit och vi käka lite och sen gick vi på bio, "Prinsessa" .. Eftersom jag varit statist i filmen så var det ju ett måste att se den, och redan bland de första minutrarna så dyker lilla jag fram i rutan =) Det var jävligt kul och se filmen för man kände igen sig överallt typ, så gott som hela filmen är ju inspelad i min gamla skola osv =)

Denna dagen har bestått av plugg och chill hehe .. Satt och läste i biblioteket i skolan idag och helt plötsligt somna jag till xD .. Tror jag blir trött pga att jag anstränger mina ögon för mycket, ska nog gå och göra en synundersökning någon dag =/ ..


Tåget hem .. Gamla studenttider ..

Sitter på tåget hem till Karlstad nu .. Känns skönt men tråkigt också, har varit väldigt kul att komma hem ett par dar .. Igår va jag hos syrran och mikael, sov över där inatt, och vi prata massa om deras gamla studenttider =) .. Allt låter så jävla roligt verkligen =) .. Ikväll ska jag kanske på bio, filmen prinsessa. Jag har ju varit med som statist i den så är ju kul och se om man har fastnat något på bild hehe .. Vad ska ni göra ikväll? Tycker ni är lite dåliga på att kommentera för jag ser ju att ni är inne och läser =) .. Segt det är att åka tåg egentligen, funderar på att slumra till en liten stund hehe xD .. Måste plugga lite också =/ .. Ja ja, får väl se vad som händer =)

Uppdaterar mer sen =)
Over and out!



Flight 93 .. Mycket som flyter runt i mitt huvud ..

Ne nu drar jag mig tillbaka, ligger och kikar på flight 93 på trean nu också .. En grym film som är så sjukt gripande, den berör faktiskt =/ .. Älskar sådana filmer !!!



Vad har hänt annars idag då?
Promenad och middag med familjen .. Träffat min systers barn också, de växer fort =) trots att jag bara varit borta en månad typ .. Skönt att komma hem ett tag men saknar karlstad också .. Men ah snart sova iaf .. Mycket som flyter runt i huvet nu så ska bli skönt att sova ..
I´m out!


11 September - En dag i sorg - R.I.P

Den 11 September 2001 hände det som fick världen att tappa andan .. Nu åtta år senare känns det fortfarande som en mardröm .. Man kan inte riktigt inse att det som hänt har hänt .. Varje gång man ser när planen flyger in i tornen går en rysning längs hela kroppen .. Rest in peace alla ni som inte överlevde denna historiska dag, alla ni som förlorade någon närstående .. Jag kan inte ens tänka mig hur hemskt det måste ha varit för de drabbade ..




Tillbaka i vänersborg ..

Är tillbaka i vänersborg nu .. Stannar här tills på söndag och sen bär det av hem till karlstad igen =) .. SKönt att komma hem till familjen lite osv, kul att träffa de .. Man saknar ju familjen lite faktiskt =) Barnen växer också (a) .. Vad händer idag nu då? Funderar lite på att dra till gbg och kika innebandy men får la se om jag orkar =/

Ah ja, speröll som en viss person säger xD haha ..

Vi hörs sen, haaaaj!


På tåget hem ..

Sitter på tåget på väg hem till Vänersborg nu .. Ska bli skönt att komma hem, träffa familjen och lite kompisar liksom =) .. Dagen i skolan har väl varit ganska ok iaf, först en kort informationsstund från studievägledarna och sen på eftermiddagen en föreläsning om skolans historia .. Ganska intressant men blev lite för långdraget och segt .. Hade varit bättre om man kortade ner längden på föreläsningarna =) ..

Syrran fyller år idag också så ikväll antar jag att vi kanske firar henne lite .. Men ni får ha det underbart så länge så hörs vi snart igen =) ..

I´m out!


Farväl Gustavsson & Liedman!! Kommer inte sakna er xD

Äntligen klar! Känns så jävla skönt! =)
Farväl Gustavsson & Liedman, kommer verkligen inte sakna er haha xD .. Ne men blev väl ganska nöjd med mitt pm men visst, hade jag lagt ner mer tid och ansträngt mig mer så är det ju klart att det hade blivit bättre hehe .. Men men, första uppgiften och man ska ju förbättras liksom .. Man får tänka på att jag precis kommer från en gymnasielinje där jag så gott som glidit igenom och inte pluggat ett skvätt, jag är ju inte den som pluggar direkt men nu fan ska det bli andra bullar xD haha .. Har suttit hela dagen på biblioteket och pluggat, kan inte anstränga mig när jag är hemma typ .. Är lättare att få plugghumör i skolan =)

Gött att Andra Avenyn och Idol har börjat också =) .. Längtar tills avsnitten som jag och kenny är med i =) .. Gick ju bra i fotbollen också =) Ja ja, nu ska jag sova .. Upp tidigt imorgon, börjar kvart över tio =/

Ha det super så hörs vi imorgon ;)
I´m out!


Im´so sorry for everything !!

Vad ska man säga, jag är ledsen för allt och ni vet vilka ni är! ..
Jag kommer åka bort ett tag, behöver tid att tänka och tid för mig själv ..
I´m sorry everything I´ve done!




You've been down the dark detours
You have seen most of it all
Crashed into the million faces
But never listened to them talk
You've got so much on your mind right now
It doesn't even help to try to solve them all

You used to smile when hope and a pat on the back
Would last throughout the day
As the rain kept falling down on you
You wouldn't let them wash the feeling away
Hope itself dried out in you as you heard your man walking away
Without a word

You thought
Who's gonna make my decisions, I can't make them on my own
Who's gonna rise to the occasion when there is no one around
Who the hell is gonna believe me, I dont believe in myself
Who's gonna be there forever, well it aint gonna be him

In case you didn't know I really care for you
I just wish you all the best
And if love should come and knock on your door
I hope it treats you with respect
I cannot count the times I've seen you
Oh just slipping away with a broken heart

You thought
Who's gonna make my decisions, I can't make them on my own
Who's gonna rise to the occasion when there is no one around
Who the hell is gonna believe me, I dont believe in myself
Who's gonna be there forever, well it aint gonna be him

No no no
Everybody is going away, I'm barely hanging on
No no no
Do not lovers seek me, what am I doing wrong?

Who's gonna make my decisions, I can't make them on my own
Who's gonna rise to the occasion when there is no one around
Who the hell is gonna believe me, I dont believe in myself
Who's gonna be there forever, well it aint gonna be him

Who's gonna make my decisions, I can't make them on my own
Who's gonna rise to the occasion when there is no one around
Who the hell is gonna believe me, I dont believe in myself
Who's gonna be there forever, well it aint gonna be him


TACK FÖR TVÅ HELT UNDERBARA VECKOR!!!

TACK FÖR TVÅ HELT UNDERBARA VECKOR!!!
Nu är allt över, ingen mer nollning :( Så jävla tråkigt, har verkligen haft så sjuk jävla kul de här två veckorna och alla nollor och faddrar i Pink Birds, ni är helt underbara! Har fått många grymma minnen tillsammans med er :)

Hoppas vi ses snart igen!
//Bengan signar ut ;)

  
  
  


SISTA KVÄLLEN SOM NOLLA A´LA GREASE! [VIDEO & BILDER]

Sista kvällen som nolla!!
En helt underbart rolig kväll :)
Dagen började med att vi drog till Danne vid två och började plugga in texten till våran spex .. Vi hade greasetema och hade gjort om texten i en låt, ni kan lyssna på den här nedan .. Vid (ja va fan va klockan :s) fem kanske så drog vi oss in mot stan och på bussen in så blev det sångstund :) Allt från mora träsk till magnus uggla till greaselåtar, hade jävligt kul iaf :) .. Väl inne i stan så gick vi mot karolinen där kvällens sittning skulle äga rum (sittning=festkväll med alkohol, middag och spex och roligheter). Vägen dit innehöll de tre S´n, sånger, skratt och stup haha. Hela kvällen blev verkligen jättelyckad och jag hade dretkul! Trots det lilla missödet med plasten och ljuset =/ (jag mår bättre nu iaf, tack jossi för isen haha) .. Kvällen avslutades med efterfest på campus :)

Videon är lånad av Ida :)




JAG SOM TRODDE STUDENTLIVET SKULLE VARA LITE LÄTTARE!!

Sitter och pluggar nu och det bröjar bli segt .. Orkar inte =/ fattar typ ingenting och vet inte riktigt vad jag har skrivit heller :s .. Usch, jag som trodde studentlivet skulle va gött och gassigt men ne :( haha .. Igår hade vi den sista nollningsdagen också och då var det sittning som gällde, va skitkul och våran grupp hade greasetema, tänkte jag skriver mer om det sen när jag fått tag på lite bilder osv :)

Har köpt nya byxor och tröja också så ska ge er en bild på det också sen :) men nu får jag försöka plugga vidare .. Risken att jag somnar är stor dock =/ hmm, damn!

Ah ja, I´m out!


VIDEO FRÅN FLOTTRACET!

Video från flottracet häromdagen


En allt för tråkig och ensam kväll hemma i soffan ..

Ikväll blir det nog mest chill i soffan, en kompis skulle kommit hit egentligen men fick förhinder så ah jag får sitta ensam istället =/ .. Sätter la på min favvofilm, hundtricket =/ älskar den filmen! .. Händer imorgon då? hmm, ska nog plugga en hel del och sen skicka in lite papper osv till försäkringskassan sen så får man la se ..

Kommer med en update imorgon också såklart så ni kommer allt få reda på vad som händer i mitt "intressanta" liv hehe .. Heey så länge!


BILDER PÅ FLOTTRACET FRÅN IGÅR ..

Heey, kommit hem från såpabandyn och king of the hill nu .. Va jävligt kallt men ganska kul faktiskt .. Blev lite kletigt och såpigt att va med på king of the hill xD .. (det är en lek där man ska åka på en pressening med såpa nerför en backe typ) ..

Slänger upp lite bilder från igår också, då var det ju flottracet .. Va riktigt kul men jävligt kallt haha, inte i vattnet dock utan i luften när man kom upp ur vattnet haha xD .. Racet började bra men sen insåg vi att vi typ inte kom någonstans, våran flotte va lite för seg men den va nog bland de stabilaste iaf haha :D .. Efter halva racet så bestämde jag och sara för att ge upp och jag hoppa i och bogsera in oss till kanten haha :) .. Men ah, det va riktigt kul iaf :) Sara va en bra flottkompis haha :D .. På kvällen blev dte hem till robin på förfest, fick låna lite av hans kläder också eftersom jag inte hade något ombyte med mig xD .. Drog dock inte med ut efter förfesten utan stack hem istället .. Kände mig lite seg och slö så ah ..



En blöt, seg men jävligt rolig flottresa xD ..

Flottracet igår gick väl helt okey egentligen, vi kom inte i mål men vi sjönk inte heller .. Vi gav upp helt enkelt med tanke på att det inte gick speciellt fort fram xD .. Så jag hoppa i och drog in flotten till land .. Ska skriva mer om gårdagen sen och lägga upp lite bilder också men har inte fått bilderna än ..

Nu ska jag plugga! Hey så länge!

Sitter på seg föreläsning! .. FLOTTRACE! .. Jag hissar!

Godmorgon! Sitter på en seg föreläsning nu, vetenskap om solen och jorden .. Va fan har det med lärarutbildning att göra? :S .. Ne usch på detta!! SKa bli kul sen istället, då blir det ju förfest och sen ner till stan och flottracet .. Kommer nog bli sjukt jävla kallt om man ramlar i haha xD Ni ska få massa bilder på det sen :D .. Måste iväg och handla lite mat också, börjar bli tomt i kylskåpet hemma ..

Vad gör ni idag? Något jag ska skriva mer om i min blogg?
ps: Jag hissar spotify idag!

I´m out!



flotten byggd, onsdag here I come!

Då är flotten byggd nu och jag har fått äran att paddla fram på denna på onsdag! haha .. Kommer frysa sönder xD .. Vattnet lär ju knappast vara varmt liksom =/ men kommer nog bli skitkul, är jag och en tjej som ska köra våran flotte .. Nu ska jag strax iväg på en föreläsning igen, håller på till tolv och sen blir det nog att sitta kvar i skolan och plugga massa =/ Ett pm på 8sidor känns lite jobbigt =/ .. Ah ja det löser sig, heey så länge!

I´m out!



RSS 2.0