Äntligen en hemfärd i dagsljus =)

Sitter på bussen hem nu och det är nog första gången jag har hunnit med en buss när det fortfarande är ljust ute, känns skönt =) Kanske man hinner åka iväg en sväng till bergvik och handla lite idag, får se hur jag gör =) .. man kanske bara kommer bli så trött när man kommer hem att man slappar i soffan =/ hmm .. Ah ja, det lär ni ju få veta sen iaf ;D ..

Vad ska jag skriva om? hmm .. JO! jag kan berätta om den lilla kursen jag va på idag ang. ADHD .. Väldigt givande och jag tycker att ADHD är ett väldigt intressant ämne att diskutera kring .. Hur ska man gå tillväga för att på bästa sätt hantera ADHD osv, man fick sig en del tankeställare .. 


Kommentarer

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mailadress: (Jag håller den hemlig^^)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Ett liv kan inte alltid vara på topp men jag försöker alltid hålla huvudet på topp och sikta högt. Jag är 19 år och pluggar till medialärare på Karlstad Universitet efter att ha flyttat från Vänersborg. I min blogg kan ni läsa om min intressanta vardag där jag tar upp saker som mode, inredning, sport och mycket mycket mer. Jag är enligt många lite av en sportnörd men jag älskar att träffa nya människor, resa och fota och det är genom dessa nöjen som jag ser min destination, lycka!

Läs & njut :)

Kontakta mig?
email: Sebbs@live.se

RSS 2.0