Keep it up, eller nått..

Tjaa! I lördags blev det hockey, Färjestad mötte Brynäs.. Ganska rolig match som Färjestad vann med 4-3. På kvällen blev det att slappa hemma i soffan med film och tv-spel. På söndag hade jag match och Daniel tog tåget hem igen. Matchen gick la inte så jättebra, gjorde en av mina sämsta matcher någonsin... men men, är väl bara bita ihop och försöka komma igen...

Nu ligger i Sixten i mitt knä och sover, måste tyvärr störa honom strax eftersom jag snart ska iväg och träna. Mår lite halvkasst men behöver träningen så e la bara köra på..

(Färjestad - Brynäs)

(Bild från i fredags, The crew of Slott fagott)


Kommentarer
Postat av: Veronique

Var med och tävla om spotify invites på min blogg! :)

2010-02-08 @ 22:48:37
URL: http://www.improveme.se/veronique

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mailadress: (Jag håller den hemlig^^)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Ett liv kan inte alltid vara på topp men jag försöker alltid hålla huvudet på topp och sikta högt. Jag är 19 år och pluggar till medialärare på Karlstad Universitet efter att ha flyttat från Vänersborg. I min blogg kan ni läsa om min intressanta vardag där jag tar upp saker som mode, inredning, sport och mycket mycket mer. Jag är enligt många lite av en sportnörd men jag älskar att träffa nya människor, resa och fota och det är genom dessa nöjen som jag ser min destination, lycka!

Läs & njut :)

Kontakta mig?
email: Sebbs@live.se

RSS 2.0