En kort summering..

Slänger upp två bilder från studenfesten på Tempel förra torsda'n.. Vart ju utgång då, en riktigt rolig kväll om jag tänker efter =) .. På fredagen kom Micke & Daniel upp så det blev en liten utgång då också, fast denna gången på Ankan..

 

Hmm förövrigt så hade vi match i söndags igen, trots min kassa insats helgen innan så blev det jag som fick vakta kassen. Blev dock förlust igen, något vi behöver träna på är att skjuta och att kunna hålla kvar fokusen.. Ja ja, får la se hur det går på lördag då det är match igen :) .. Denna veckan har annars blivit en del plugg och kommer nog fortsätta vara en pluggvecka, tenta på måndag..

 

(Jag, Ida, Sandra & Johan på tempel.. Själv ser jag

lite utstött och mobbad ut hahaha)

(studentfesten på tempel.. Johan, Sandra, jag, Anna, Sasha)


Kommentarer

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mailadress: (Jag håller den hemlig^^)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Ett liv kan inte alltid vara på topp men jag försöker alltid hålla huvudet på topp och sikta högt. Jag är 19 år och pluggar till medialärare på Karlstad Universitet efter att ha flyttat från Vänersborg. I min blogg kan ni läsa om min intressanta vardag där jag tar upp saker som mode, inredning, sport och mycket mycket mer. Jag är enligt många lite av en sportnörd men jag älskar att träffa nya människor, resa och fota och det är genom dessa nöjen som jag ser min destination, lycka!

Läs & njut :)

Kontakta mig?
email: Sebbs@live.se

RSS 2.0