ingen fisketur.. drömtydare?

Blev ingen fisketur till kusten. Vädret ute är inte det roligaste direkt, regn och äckligt.. Får se vad jag hittar på istället, skulle kanske ta en fika med sebbe nu när han också är här nere men får la se hur det blir..

Har haft lite konstiga drömmar det senaste, det jag har drömt har sedan nästa dag till viss del hänt typ. Igår drömde jag om min gamla skola och att jag gick i korridoren. Senare på kvällen så frågade mamma om vi skulle kolla på en film, prinsessa, som var utspelad på min gamla skola och där jag faktiskt är med i korridoren på filmen..

Inatt drömde jag om att Sixtens ena klo gick av och det började blöda en del, jag drömde även att jag hade skaffat mig en egen familj. Hmm, det andra händer kanske inte men vi får väl se ifall Sixtens klo går av :p

Ska käka lite frukost nu men ni får ha det bra så länge!
I´m out!

Kommentarer
Postat av: Jacqueline

Vad ska du göra denna måndag? :)

2010-04-05 @ 14:12:45
URL: http://jacquie.blogg.se/
Postat av: Marika

Svar: Jaså? Jag bor på villaområdet jag :) Trivs du?Hahaha, kommer på en gång ;)

2010-04-05 @ 14:32:11
URL: http://marikkaa.blogg.se/
Postat av: Matilda

Detsamma =)!

2010-04-05 @ 18:18:14
URL: http://mases.blogg.se/
Postat av: MyzaaN - Princess Pink

haha ja helt klart,

fast har mest med värmen att göra i mitt fal ;D

2010-04-05 @ 20:50:35
URL: http://myzaans.blogg.se/

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mailadress: (Jag håller den hemlig^^)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Ett liv kan inte alltid vara på topp men jag försöker alltid hålla huvudet på topp och sikta högt. Jag är 19 år och pluggar till medialärare på Karlstad Universitet efter att ha flyttat från Vänersborg. I min blogg kan ni läsa om min intressanta vardag där jag tar upp saker som mode, inredning, sport och mycket mycket mer. Jag är enligt många lite av en sportnörd men jag älskar att träffa nya människor, resa och fota och det är genom dessa nöjen som jag ser min destination, lycka!

Läs & njut :)

Kontakta mig?
email: Sebbs@live.se

RSS 2.0