Fredag 22/1 -10

Sitter på tåget hem till vänersborg nu, har precis åkt förbi mellerud så e snart framme.. Ska bli skönt att komma hem en sväng och vila upp mig lite, träffa familjen osv =)

Dagen började annars med sista quizet i kursen vilket kändes skönt. Fick Vg på quizet och kursen e helt slut nu, är dock inte så pepp på den nya kursen men men.. Efter quizet kom Susanne förbi en sväng innan hon skulle iväg på sin träning...

Har förresten fått min sladd nu! Efter många om och men så kom de och lämna paketet förut. Måste säga att jag fick lite smått panik när jag öppnar paket #1 och ser att de skickat en del som egentligen ska sitta i datan(vilket jag inte alls hade beställt). När jag sedan öppnar paket #2 så har de glömt att skicka båda sladdarna som jag behövde.. Allt löste sig dock så nu har jag fungerande sladdar igen =) ... Dags att hoppa av tåget men vi hörs säkert snart igen! Ha de bra sålänge!

..:::Ciao

Kommentarer

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mailadress: (Jag håller den hemlig^^)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Ett liv kan inte alltid vara på topp men jag försöker alltid hålla huvudet på topp och sikta högt. Jag är 19 år och pluggar till medialärare på Karlstad Universitet efter att ha flyttat från Vänersborg. I min blogg kan ni läsa om min intressanta vardag där jag tar upp saker som mode, inredning, sport och mycket mycket mer. Jag är enligt många lite av en sportnörd men jag älskar att träffa nya människor, resa och fota och det är genom dessa nöjen som jag ser min destination, lycka!

Läs & njut :)

Kontakta mig?
email: Sebbs@live.se

RSS 2.0