Dagens lunch..

Vaknade vid nio imorses och kunde inte somna om trots att jag va sjukt trött. Har gått upp klockan fem i 1½ vecka nu och när jag äntligen får sova ut, ne då kan jag inte sova.. Himla kul! Blev lite tv-spel istället och sen drog jag ner till ICA som precis har öppnat här i området. Behövde köpa lite mjölk m.m och fanns bra priser :) passade även på att skaffa lite vuxenpoäng^^ skaffade mig ett ICA-kort haha^^

 

Nu ska jag plugga lite och sen iväg och träna. Hade match igår och det gick väl okey, vinst med 14-3 eller nått.. Match på lördag igen, säsongens sista. Möter Karlskoga borta så bara börja tagga. Förövrigt så tror jag helgen kommer bli grymt roligt :)

 

Till lunch idag blev det Pyttipanna, ägg & kokta grönsaker..


Kommentarer

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mailadress: (Jag håller den hemlig^^)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Ett liv kan inte alltid vara på topp men jag försöker alltid hålla huvudet på topp och sikta högt. Jag är 19 år och pluggar till medialärare på Karlstad Universitet efter att ha flyttat från Vänersborg. I min blogg kan ni läsa om min intressanta vardag där jag tar upp saker som mode, inredning, sport och mycket mycket mer. Jag är enligt många lite av en sportnörd men jag älskar att träffa nya människor, resa och fota och det är genom dessa nöjen som jag ser min destination, lycka!

Läs & njut :)

Kontakta mig?
email: Sebbs@live.se

RSS 2.0