tagga tagga

Precis kommit hem från hockeyn mellan Färjestad - Rögle, blev vinst med 5-2 :D .. Vart ju bjuden på matchen och middag på stan, riktigt gött :D .. Nu sitter jag här lite partysugen och taggar inför torsdag med kanspöjken :p

Annars, vfun idag gick helt okey men känner la att det är sådär kul men men.. Letar ny lägenhet sen ett tag tillbaka, har ju tänkt att flytta efter sommarn så gäller att börja leta i god tid liksom.. Men får la se vad som händer, bor ju egentligen ganska bra där jag bor men är sugen på att komma ner till centrum och eftersom ganska många verkar flytta ifrån huset så känns det nästan lika bra :p .. men som sagt, jag får la se hur jag gör!

Dagens skönaste
"han e ju inte bög eller nått utan han ä bara så jävla galen"

Sleep tight! houuuj!


(vet inte om jag ska klippa mig eller inte =/)

Kommentarer

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mailadress: (Jag håller den hemlig^^)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Ett liv kan inte alltid vara på topp men jag försöker alltid hålla huvudet på topp och sikta högt. Jag är 19 år och pluggar till medialärare på Karlstad Universitet efter att ha flyttat från Vänersborg. I min blogg kan ni läsa om min intressanta vardag där jag tar upp saker som mode, inredning, sport och mycket mycket mer. Jag är enligt många lite av en sportnörd men jag älskar att träffa nya människor, resa och fota och det är genom dessa nöjen som jag ser min destination, lycka!

Läs & njut :)

Kontakta mig?
email: Sebbs@live.se

RSS 2.0