Trött trots sovmorgon..

Fick bli en liten sovmorgon idag, det jobbiga är att jag inte känner mig utvilad. Är lika trött även om jag har tagit sovmorgon men det gäller väl att hitta den "perfekta" tiden att gå upp, när den nu är =/ .. Eller finns det några andra bra knep för att kunna vakna pigg? ..  Inte bara jag som gillar sovmorgon iaf, Sixten är en riktig sjusovare han också ;P

Vad händer idag, ska iväg till skolan och fixa lite stuff och sen blir det kanske en tripp till IKEA om jag orkar, tänkte kolla efter en slags hylla. Ni får se sen om jag köper något :) Ha en bra dag! Heey!


Kommentarer
Postat av: Skönhetsbloggen!

Vilken vacker katt! :)

2010-03-25 @ 11:31:05
URL: http://frida.blogg.se/
Postat av: Josse

Ett sätt att vakna pigg är ju att gå och lägga sig tidigt.. :)

2010-03-25 @ 21:48:40
URL: http://jocyfine.blogg.se/
Postat av: mamma

kramis till fammos sixten så gossig

2010-03-25 @ 22:01:40

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mailadress: (Jag håller den hemlig^^)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Ett liv kan inte alltid vara på topp men jag försöker alltid hålla huvudet på topp och sikta högt. Jag är 19 år och pluggar till medialärare på Karlstad Universitet efter att ha flyttat från Vänersborg. I min blogg kan ni läsa om min intressanta vardag där jag tar upp saker som mode, inredning, sport och mycket mycket mer. Jag är enligt många lite av en sportnörd men jag älskar att träffa nya människor, resa och fota och det är genom dessa nöjen som jag ser min destination, lycka!

Läs & njut :)

Kontakta mig?
email: Sebbs@live.se

RSS 2.0