Ny tv :)

Äntligen har jag fått tummer ur och köpt mig en ny tv :) Efter en ruskigt seg föreläsning i onsdags så ringde jag lelle och vi drog ut till onoff, det blev en 32" lcd-tv :)

Jag behövde verkligen en ny tv med tanke på att min förra var en 26" "tjock-tv" med 20 år på nacken :P .. Har beställt några hdmi-kablar nu också som ska komma i början av nästa vecka, jag vill ju få en extra fin bild :)

Hur länge tror ni jag orkar ha kvar plasten på? ;P


Kommentarer
Postat av: Elin

För en gångs skull lärde jag mig något genom att läsa en blogg. Det är inte varje dag man gör det direkt, tack för att du lägger ner din tid på att blogga :).

2011-07-13 @ 05:50:43
URL: http://djurförsäkring.net

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mailadress: (Jag håller den hemlig^^)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Ett liv kan inte alltid vara på topp men jag försöker alltid hålla huvudet på topp och sikta högt. Jag är 19 år och pluggar till medialärare på Karlstad Universitet efter att ha flyttat från Vänersborg. I min blogg kan ni läsa om min intressanta vardag där jag tar upp saker som mode, inredning, sport och mycket mycket mer. Jag är enligt många lite av en sportnörd men jag älskar att träffa nya människor, resa och fota och det är genom dessa nöjen som jag ser min destination, lycka!

Läs & njut :)

Kontakta mig?
email: Sebbs@live.se

RSS 2.0