Rekomenderar varmt att se filmen..

Tja, sorry att jag inte uppdaterat på länge.

Studentlivet flyter på och snart är terminen över. Första året på universitetet har gått riktigt fort.. Får se hur det blir nästa termin bara =/ Om jag fortsätter på lärarlinjen, om jag kommer in på det jag sökt eller om jag kanske drar till norge och fixar ett jobb någonstans... Men det återstår att se :)

Kikade precis på film och måste säga att det var nog en av de bästa filmerna jag sett :) Jag rekomenderar er varmt att se den! Filmen heter "Hatchiko a dogs story" och är en nyinspelad film av den japanska filmen Hachikō Monogatari från 1987. Filmen är baserad på en sann historia om en japansk hund vid namn Hachikō och som djurmänniska kan jag inte säga annat än att jag älskar den! Jag fick dessutom det perfekta slutet :D .. I slutet av filmen så kom Sixten och somna på mitt bröst, nu vet jag inte om han förstod vad jag hade sett på för film eller nått men det kändes ändå lite knepigt :p ..

Nu ska jag försöka få tag på den första filmen och se om den är lika bra :)


SE DEN!

Kommentarer

Kommentera:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mailadress: (Jag håller den hemlig^^)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Ett liv kan inte alltid vara på topp men jag försöker alltid hålla huvudet på topp och sikta högt. Jag är 19 år och pluggar till medialärare på Karlstad Universitet efter att ha flyttat från Vänersborg. I min blogg kan ni läsa om min intressanta vardag där jag tar upp saker som mode, inredning, sport och mycket mycket mer. Jag är enligt många lite av en sportnörd men jag älskar att träffa nya människor, resa och fota och det är genom dessa nöjen som jag ser min destination, lycka!

Läs & njut :)

Kontakta mig?
email: Sebbs@live.se

RSS 2.0